Algemene info

donderdag 15 augustus 2013

Snijplotter kopen waar is een snijplotter te koop

Snijplotter kopen waar is een snijplotter te koop

Wilt u een snijplotter kopen en u wilt  waar een snijplotter te koop is ?


Er zijn diverse snijplotter merken  en  leveranciers snijplotter verschillend in kwaliteit en kwantiteit per merk.
Het is dan ook verstandig om eerst goed rond te kijken wat er op de markt is.
Ik zal in dit blog bericht verschillende snijplotter merken tonen en beschrijven.

 

 

Summa Snijplotter

De Summa snijplotter word ook wel de Mercedes onder de snijplotters genoemd dit doordat deze snijplotter bekend staat door zijn sterke eigenschappen , capaciteiten en lange levensduur.
Een Summa plotter gaat zelden kapot.

Kepplar Snijplotter

Een nieuwkomer  onder de snijplotters is Kepplar vinylcut al volgens de makers de eerste budget plotter met professionele eigenschappen die men enkel bij Summa of een Roland plotter verwacht.
Kepplar heeft 3 jaar aan onderzoek besteed om een snijplotter op de markt te brengen die voor iedereen betaalbaar is. Zie ook Kepplar vinylcut

Graphtec snijplotter

De Grapthec plotter is voornamelijk bekend door de Craftrobo dit is een kleine hobby plotter op a4 formaat die vaak gebruikt wordt door scrabbook hobbyisten ,maar daarnaast heeft Craphtec ook professionele plotters series die overheen komen met de Roland GX serie

Snijplotter Roland 

Een van de populaire merken met name in Nederland is de Roland GX serie dit voornamelijk doordat Roland een van de eerste producent waren die dealers in Nederland had in de jaren 90.



GCC snijplotter

Een semi professionele budget snijplotter merk uit Taiwan, al jaren probeerd GCC door te breken met zijn snijplotters maar door vele eerdere modellen die niet zo slaagden  is het hen toch gelukt om   modellen te produceren zie zich op de markt bewezen heeft .

(tekst GCC aangepast na bericht geïrriteerde persoon die het niet eens was  met dit bericht Ik hoop bij deze dat dit bericht beter is omschreven. ;) )


Snijplotter tweedehands kopen

Er zijn een hoop tweedehandse snijplotters te koop op Marktplaats hier vind je alle de besproken merken en nog een aantal merken die niet in dit bericht voorkomen.


Snijplotter Software 

Neem in acht dat bij iedere snijplotter een software hoort zonder een software kan je de snijplotter niet aansturen let hier op bij het  een tweedehands snijplotter kopen.

Ander artikel : snijplotter wat is dat  ?

Tweedehands

1 opmerking: